Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Hány százaléka

Főoldal » Általános iskola » Matematika
432
a,42 a 167-nak?
b,150 a 60-nak?
c,0 a 42-nek?
d,620 a 620-nak?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
fontos
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a,

167 megfelel 100 %-nak

42 megfelel `42/167*100` = `color(red)("25,15 %")`-nak.

Ha esetleg 168 van a feladatban, akkor `42/168*100` = `ul("25 %")`.

b,

60 megfelel 100 %-nak

150 megfelel `150/60*100` = `color(red)("250 %")`-nak.

c,

42 megfelel 100 %-nak

0 megfelel `0/42*100` = `color(red)("0 %")`-nak.

d,

620 megfelel 100 %-nak

620 megfelel `620/620*100` = `color(red)("100 %")`-nak.
0