Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Newton torvenyek

Főoldal » Középiskola » Fizika
379
Mekkora vízszintes irányú erővel tudunk egy 5 kg tömegű testet egy olyan asztalon egyenletes sebességgel mozgatni, amely között és közte a csúszási súrlódási együttható 0,2?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
9. osztály
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
`F_s=m*g*μ`

`F_s=5*10*0,2=10N`
1