Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sziasztok! Kellene egy kis segítség..

Főoldal » Általános iskola » Fizika
379
Egy vízforraló 5 perc alatt 240 kJ energiát ad át a víznek. Mennyi a teljesítménye?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
fizika, teljesítmény
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
`t=5perc=5*60=300s`

`P=W/t=(240000)/(300)=800W`
0