Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

9.-es fizika :)

Főoldal » Középiskola » Fizika
355
Nem teljesen értem, úgy voltam vele, hogy hátha valaki le tudná nemek írni, hogy is kéne.
Egy esélyt adok neki.
A képeket csatoltam.
Válaszokat előre is köszönöm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
fizika, Súrlódási erő
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
`349`

`SigmaF=m*a`

`F-F_s=m*a`

`a=(F-m*g*μ)/m=2m/(s^2)`

`350.`

`SigmaF=m*a`

`F-F_s=m*a`

`m=F/(a+g*μ)=30,76kg.`

`345.`

`SigmaF=m*a`

`m=F/(a+g*μ)=12,5kg`
2