Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítséget kérek, nézem a photomath-t ,de nem vagyok biztos benne, hogy jó. Nagyon sürgős lenne,

Főoldal » Középiskola » Matematika
381
Milyen valós számokra teljesülnek a következő egyenletek? 3/x(2x-1)+5/x=1/2x-1
10-x/x-7-4=15+2x/x-7 2x+7/x-2=7/9x+2
Állapítsuk meg, hogy mely valós x értékre teljesülnek a következő egyenlőtlenségek.
5x-2/3-1-3x/4< 9x+4/2 9x+8< 15+7x
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Szia. Meddig kell? Írj rám nyugodtan privátban. :)
0