Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS Matek hf! % Számítás

Főoldal » Általános iskola » Matematika
599
Hány százaléka 40 méternek a 12 méter?
Hány százaléka a 960 literneka 48 Liter?
Hány százaléka a 24 órának a 30 óra?
Kérlek művelettel, levezetve írd le, köszönöm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
`12/40*100=color(red)(30%)`

`48/960*100=color(red)(5%)`

`30/24*100=color(red)(125%)`
1