Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika SOS!!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
319
1, Keresd meg , hogy mi lehet az alábbi törtek szakasza!
a, 1/7
b, 1/33
c, 1/35

2, Végezd el számológéppel a következő műveleteket! Ha szükséged végezz előbb átalakítást!
a, 2,5+ (-5,2) =
(-5,2)+2,5 =

b, 3,8 -(-1,7) =
(-1,7) +3,8 =

Köszönöm szépen előre is!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Szia. Meddig kell megoldani? Írj rám privátban. :)
0