Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS Matek házi!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
340
Segítség kéne ebben a matek feladatban.
Mérlegelv.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Csatoltam képet.
0

elírtam a harmadikat

8 - 4c = 2 - c
8 - 4c + c = 2 - c + c
8 - 3c = 2
-3c = -6
c = 2

ellenőrzés

8 - 4c = 2 - c
8 - 4(2) = 2 - 2
0 = 0 igaz
0