Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek! Kérlek segítsetek!!

Főoldal » Középiskola » Matematika
374
Számítsd ki táblázat, és számológép nélkül a következő kifejezés értékekét:

2 - tang45°
------------------
sin45° * cos45°
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`(2-tan45°)/(sin45°*cos45°)=(2-1)/(sqrt2/2*sqrt2/2)=1/(2/4)=color(red)(2)`
0