Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Az 5,6 feladatok kellenek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
354
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
5. c/90°
6. a/1 m^3
0

a. a BAC a Thalész-tételből 90°
b. minden élből 4 van: 0.5*4=2 és 2*4=8
14-2-8=4
4/4=1 (a harmadik él 1)
0.5*2*1=1 m3
0