Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS Matek hf! % Számítás

Főoldal » Általános iskola » Matematika
495
Hány liternek a 70%-a 980dl?
Hány liternek a 0,5%-a 580 cl?
Hány liternek a 140%-a 910l?
Levezetve szeretném a választ előre is köszönöm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
`(9,8)/(0,7)=color(red)(14 \ "liter")`

`(5,8)/(0,5)=color(red)(11,6 \ "liter")`

`(910)/(1,4)=color(red)(650 \ "liter")`
1