Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matekban S O S kérem valaki még ma! Nagyon szépen köszönöm előre is!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
393
Az egyes feladatokban a függvények grafikonjait közös koordinátor- rendszerben,

Határozd meg az értelmezési tartomány, és az értékkészletet:
Melyik egyenes arányosság?
Melyik elsőfokú, melyik nulladfokú (konstans) függvény?
Egy-egy feladatban hasonlítsd össze a grafikonokat
Melyik növekvő melyik csökkenő függvény?

FELADAT


A, e: R-R e(x)=x
f: R-R f(x)=3x
h: R-R h(x)=4x
g: R-R g(x)=-3x

f: R-R x-2,4+3
h: Z-Q x(-1,5x) -5
g: Q-Q x-(-0,6) + 5
i: R-Z i(x)=-5
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Na senki nem tud?
0