Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika

Főoldal » Középiskola » Matematika
333
Sziasztok! Kérlek segítsetek az alábbi házi feladatokban ! Nagyon fontos lenne meg akarom érteni .Sürgős !!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Szia. Írtam privátba.
0

1.)
a.)
`(5.300)/(7.600)*100=color(red)(69,73%)`


b.)
`1-((5.300)/(7.600)*100)=color(red)(30,27%)`




2.)
`23/17*1,15=color(red)(1,56 \ kg)`
0