Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fontos sos

Főoldal » Általános iskola » Matematika
358
Az őszi vásárban egy tréningruhat egy pár cipőt és egy kabátot vásároltunk összesen 31 800 Ft-ot költöttünk a cipő háromszor A kabát nyolcszor annyiba került mint a tréning ruha mennyit fizettünk a tréning ruháért a cipőjét és a kabát?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Tréning ruha: `(31.800)/(12)*1=color(red)(2.650 \ Ft)`

Cipő: `(31.800)/(12)*3=color(red)(7.950 \ Ft)`

Kabát: `(31.800)/(12)*8=color(red)(21.200 \ Ft)`

1