Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

A sorozat első tagja 2. A következő tag az előző ellentettje

Főoldal » Középiskola » Matematika
344
A sorozat első tagja 2. A következő tag az előző ellentettje.
a1=?
a2=?
a3=?
a4=?
a5=?
a6=?
a7=?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Ha mértani sorozatról van szó, akkor `q=-1`, így az első hét tag 2, -2, 2, -2, 2, -2, 2.
Ha számtani sorozatról, akkor `d=-4`, így az első hét tag 2, -2, -6, -10, -14, -18, -22.
0