Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mateki

Főoldal » Középiskola » Matematika
283
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
A nevezetes azonosság, amit itt fel kell használnunk:

`color(blue)((a+-b)^2=a^2+-2ab+b^2)`

~~~

`(3a+1)^2=color(red)(9a^2+6a+1)`

`(4k+3)^2=color(red)(16k^2+24k+9)`

`(5b+3c)^2=color(red)(25b^2+30bc+9c^2)`
0