Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mateki

Főoldal » Középiskola » Matematika
313
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`7a^2-14ab+21b^2=color(blue)(7(a^2-2ab+3b^2))`

`3a^2+6ab-9ac=color(blue)(3a(a+2b-3c))`

`6rs-10rt+2r=color(blue)(2r(3s-5t+1))`
0