Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mateki

Főoldal » Középiskola » Matematika
389
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`sqrt(2)*sqrt(2)=color(red)(2)`

`sqrt(3)*sqrt(2)=sqrt(3*2)=color(red)(sqrt(6))`

`3sqrt(6)*4sqrt(6)=3*4*sqrt(6)*sqrt(6)=12*6=color(red)(72)`

`3sqrt(3)*sqrt(12)=3sqrt(3)*sqrt(3*2^2)=3sqrt(3)*2sqrt(3)=`
`=3*2*sqrt(3)*sqrt(3)=6*3=color(red)(18)`
0