Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Általános iskola » Fizika
336
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
1, `R_2=R_e-R_1` = 1200 - 470 = `ul("730 " Omega)`

2, `R_e=R_1+1/(1/(R_3+R_4)+1/R_2)` = `10+1/(1/(6+9)+1/20)` = `10+1/(1/15+1/20)` = `10+1/(4/60+3/60)` = `10+60/7` = `130/7` `Omega` `approx` `ul("18,57 " Omega)`.
0