Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítség kell a matek házihoz. Csatoltam képet.

Főoldal » Általános iskola » Matematika
307
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
4.)
`V=8*15*2,4=color(red)(288 \ m^3)`

`m_("tömeg")=V*1,5=288*1,5=color(red)(432 \ "tonna")`




5.)
`T=2*pi*d/2*m=2*pi*9/2*13=color(red)(367,57 \ cm^2)`




6.)
`V=pi*(d/2)^2*m=pi*((2,2)/2)^2*25=color(red)(95 \ cm^3)`
1