Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek 7.o

Főoldal » Általános iskola » Matematika
355
kérlek segíts lehet csak én gondolom túl de nem tudom megoldani

5 feladat
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
7. osztály
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Mivel a `3/5` = 60%, így 60% + 70% = 130%, tehát a gyerekek 30%-ára igaz, hogy a sulibulin énekelt éstáncolt is. Ez a 30% a megadott 78 gyerek, így `78/(0,3) = color(red)(260)` gyerek jár a felső tagozatra.
0