Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika

Főoldal » Középiskola » Matematika
333
Képet csatoltam.
Előre is köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Apa: `x+5`

Anya: `x`

Gyerek: `x-25`


`(x+5)+x+(x-25)=85`

`3x=105`

`x=35`


Anya: `color(red)(35 \ "éves"`

Apa: `x+5=35+5=color(red)(40 \ "éves")`

Gyerek: `x-25=35-25=color(red)(10 \ "éves")`
0