Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek házi

Főoldal » Középiskola » Matematika
371
ezek kellenének
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
9.)
`pk+pl+4k+4l=p*(k+l)+4*(k+l)=color(red)((k+l)*(p+4))`



10.)
`6ax+10ay-21bx-35by=2a*(3x+5y)-7b*(3x+5y)=color(red)((3x+5y)*(2a-7b))`



11.)
`70vx-110wx+21vy-33wy=10x*(7v-11w)+3y*(7v-11w)=color(red)((7v-11w)*(10x+3y))`



12.)
`ac-3ad-4bc+12bd=a*(c-3d)-4b*(c-3d)=color(red)((c-3d)*(a-4b))`
0