Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

.....

283
Sajnos úgy látom, hogy a kérdezők manapság mindenhol keresik a kibúvót az alól, hogy egy csepp hálát is mutassanak azok felé az emberek felé akik segíteni akarnak nekik. Próbálkoztam azzal a módszerrel, hogy fehér színnel írtam be a megoldást és csak megoldásnak jelölés után tettem láthatóvá. Nos ahogyan látom egyesek erre is találtak egy kiskaput. De nyugalom mától nem illesztek be semmi féle számolást sem csak is abban az esetben ha megoldásnak jelölik. Így nyugodtan próbálkozhattok kijelölni a megoldást sok sikert kívánok hozzá. :D Nem mi fogunk szarul járni ha ti kaptok egyest. Lehet hisztériázni meg nyüszíteni de akibe nem neveltek semmi féle hála érzetet vagy viszonzási kézséget azokat valahogy kicsit jobb belátásra szeretném bírni, hogy valamit valamiért alapon működnek a dolgok. Én meguntam az ingyenélő senkiházi gyerekeket meg embereket az oldalon és az életben egyaránt.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
4
Általános iskola / Egyéb

Válaszok

2
Apró megjegyzés, hogy nem volt szükség kijelölésre: http://v-f.atw.hu/?lap=ehazi-kozgazdasz-humor ;)

Ami a válasz hipózást illeti, szerintem nem ez kellene legyen az út.
    • Így mindenki más ki kell várja míg a kérdező visszajön. Ha más is ugyanazt a házi feladatot kapta, akkor duplázza meg a kérdést? Ha én is tanulnék a válaszból, de csak ezért mégsem fogok kérdést feltenni, akkor lessem mikor jön vissza a kérdező? Utána meg, hogy mikor jön vissza a válaszoló…
    • Ha más is szeretne pontot kapni akkor más is kezdje hipózni a válaszait? Elég csúnyán elfajulnának a dolgok, mert páran biztos azzal szórakoznának, hogy megoldásnak jelölés után nem fednének fel semmi választ, merthogy nem is lesz.
    • Az eHázin a válaszoknak csak a szövege szerkeszthető, a csatolmányok nem. Ezért a hipózott válaszok alapból mind „képtelenségre” vannak ítélve.

Nekem célravezetőbbnek tűnik, ha a StackExchange oldalakhoz hasonlóan az eHázi oldal motorja figyelné a kérdezők hálaadási szokásait és akiét kifogásolhatónak ítéli, arra rászól.
Módosítva: 1 éve
1

Nagyon sajnállak, Bazsa, mert Te nagyon szuper matematika feladatmegoldó vagy (meg közgázos is)! :)
1