Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek 6.

Főoldal » Általános iskola » Matematika
332
Segíts kérlek a csatolt feladat megoldásában.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Bevétel: `45.000/100*24.317,82=10.943.019 \ Ft`

Kiadás: `28.000/100*26.082,15=7.303.002 \ Ft`

Különbség: `10.943.019-7.303.002=color(red)(3.640.017 \ Ft)` a nyereség tehát a kérdés magában hülyeség hiszen nem keletkezik vesztesége.
0