Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kérlek segítsetek.

Főoldal » Általános iskola » Matematika
377
ha 5×AB=3×BC, akkor AB szakasz hossza
Csatolták a képet
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Az `AB` úgy aránylik a `BC`-hez mint az 5 a 3 hoz Tehát: `AB=80/(5+3)*3=color(red)(30 \ cm)`
0