Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek 6.

Főoldal » Általános iskola » Matematika
385
Kérlek segíts.
Csatolom a feladatot.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a) 10kg: 10×2:5 = 4kg
15kg: 15×2:5 = 6kg
24,5kg: 24,5×2:5 = 9,8kg
0,6kg: 0,6×2:5 = 0,6kg

b) 550,2 km-t tesz meg.

c) 0,576
0