Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matemtika! Tudtok segiteni?

Főoldal » Középiskola » Matematika
350
4) Szabályos tizenkétszög kerülete 108cm
Mekkora a területe?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`a=K/n=108/12=9 \ cm`

`T=(n*a^2*cot \ (180°)/n)/4=(12*9^2*cot \ (180°)/12)/4=color(red)(906,89 \ cm^2)`
0