Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Középiskola » Fizika
341
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
`B=mu_r*mu_0*(N*I)/l=300*4pi*10^-7 \ (Vs)/(Am)*(800*4 \ A)/(0,32 \ m)=3,77 \ T`

`Phi=B*A=3,77 \ T * 1,6*10^-3 \ m^2=6,032*10^-3 \ Wb`

`Deltat=N*(DeltaPhi)/(U_t)=800*(6,032*10^-3 \ Wb)/(96 \ V)=color(red)(5,03 \ ms)`


A feladatot fehér színnel oldottam meg. Amennyiben megoldásnak jelölöd, a választ elérhetővé teszem rendesen is. Előre is köszönöm :)
Módosítva: 3 éve
1