Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segitséget szeretnék kérni

Főoldal » Középiskola » Matematika
361
8

8 óra bére 11200; 11 óra bére ?; ? óra bére 70000 Ft?

1420 Ft-71 Ft kamat; 2040 Ft ? Ft; ; f után lesz 43 Ft kamat?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`(11.200)/8*11=color(red)(15.400 \ Ft)`

`(70.000)/(11.200/8)=color(red)(50 \ "óra")`



`2.040/1.420*71=color(red)(102 \ Ft)` a kamat

`43/71*1420=color(red)(860 \ Ft)` után fog 43 Ft kamatot kapni.


A feladatot fehér színnel oldottam meg. Amennyiben megoldásnak jelölöd, a választ elérhetővé teszem rendesen is. Előre is köszönöm :)
Módosítva: 3 éve
1