Keresés

Keresendő kifejezés:

Toplista

Toplista
  • betöltés...

Segítség!

Ahhoz, hogy mások kérdéseit és válaszait megtekinthesd, nem kell beregisztrálnod, azonban saját kérdés kiírásához ez szükséges!

Laptop

44
Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy lehet meg javítani a laptopot mert ma fojamatosan el kezdett villogni ez kék is pötty a laptop billentyűzet felső jobb sarákában de ezel még nincs is baj hogy folyamatosan villog de mikor le hajlítom a kijelzőt is vissza fel akor nem enged be a laptop semmire sem reagál hiába nyomkodom meg ilyenek nem enged be meg semi és utána fogamatosan újra kell indítanom a bekapcsoló gonblám hogy újra induljon de semi értelme sincsen mert ha ez meg volt és be kapcsolt és vissza le haljlítoma akor megint el kezd az a kis kék pöty folyamatosan villogni a kijelző meg nem reagál semmire sem valaki tudna segíteni vagy meg mondani hogy mit kell tenni vagy hogy ez miért van ???
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Egyéb

Válaszok

1
Az első lépés, amit tehetsz, hogy biztosítod, hogy az operációs rendszer és a szoftverek frissek legyenek. Ha ez nem segít, akkor ajánlott szakember segítségét kérni, aki meg tudja nézni a gépet és meg tudja mondani, mi okozza a problémát. Kérlek, ne próbálkozz a laptopod javításával magad, ha nem rendelkezel hozzá érthető tapasztalattal, mert ez károsíthatja tovább a gépet.
0