Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Forgáskúp

Főoldal » Középiskola » Matematika
355
Mekkora a forgáskúp nyílásszöge, ha alkótója 111,6 cm magassága 79,6 mm?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
geometria
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`cos \ (alpha)/2=(7,96)/(111,6)=85,91°`

`alpha=2*alpha/2=2*85,91°=color(red)(171,82°)`

A feladatot fehér színnel oldottam meg. Amennyiben megoldásnak jelölöd a választ elérhetővé teszem rendesen is. Előre is köszönöm :)
Módosítva: 3 éve
0