Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Körszelet cuccli

Főoldal » Felsőoktatás » Matematika
384
Számítcsd ki a körszelet területét ha adott d=50 cm és alfa=105°. Kösszkössz aki segít.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Matematika

Válaszok

2
`T=((r*pi*alpha)/(180°)*r)/2-(r^2*sinalpha)/2=((25*pi*105°)/(180°)*25)/2-(25^2*sin105°)/2=color(red)(270,83 \ cm^2)`

A feladatot fehér színnel oldottam meg. Amennyiben megoldásnak jelölöd, a választ elérhetővé teszem rendesen is. Előre is köszönöm :)
Módosítva: 3 éve
0

Utóírat legközelebb ha lehet rakd a megfelelő iskolai szinthez a feladatot.
0