Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika házi feladat.

Főoldal » Középiskola » Matematika
345
(1) Egy háromszögben a=36 cm, b=28 cm és α=52°. Mekkora a háromszög β szöge?

(2) Egy háromszög oldalai 23 cm, 28 cm és 33 cm. Mekkora a háromszög legnagyobb szöge?

(3) Egy háromszögben a=27 cm, b=26 cm és α=69°. Mekkora a háromszög β szöge?

(4) Egy háromszögben a=21 cm, α=69° és β=46°. Mekkora a háromszög b oldala?

(5) Egy háromszög oldalai 38 cm, 26 cm és 27 cm. Mekkora a háromszög legnagyobb szöge?

A választ egy tizedesjegyre kerekítve add meg!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Köszönöm szépen a segítséget előre is!
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
A másik 5 általad kiírt feladatot megoldottam, azok alapján szerintem menni fognak ezek is. Ha esetleg mégis lenne kérdésed valamelyikkel kapcsolatban, szólj! :)
0