Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fogyasztó teljesítmény

Főoldal » Középiskola » Fizika
495
Egy 5 k ohm ellenállású fogyasztó kivezetésein 1,5 kV feszültség mérhető. Mekkora a fogyasztó teljesítménye?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
`P=U^2/R=1500^2/5000=450W`
0