Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egyenlet

Főoldal » Felsőoktatás » Matematika
357
Oldja a meg az egyenletrendszert bázistranszformáció segítségével!
x + y +2z = 4
-x +2y + z = -1
2x _____- z = 3
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Matematika

Válaszok

1
Képen a megoldás.
0