Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
481
2^IxI =64 . Mi lehet x értéke?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
`2^|x|=64`

`2^|x|=2^6`

SZ.M.M

`|x|=6`

`color(red)(x=+-6)`

Mivel csak ekvivalens átalakítást végeztünk ezért a kapott eredmények megoldásai az egyenletnek.
Módosítva: 3 éve
1