Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sosss!Légyszi valaki?Plss

Főoldal » Általános iskola » Matematika
333
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Péntek: -1-2= -3
Szombat: -3-(-1) = -3+1 = -2
Vasárnap: -2-(-3) = -2+3 = 1
Összesen a csiga: 1+3+2-1-3-2+1 = 1 métert tett meg.
0