Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
512
Mennyi a jelölt szög
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Számold ki a szinuszát!
`sinalpha = "szemközti befogó"/"átfogó"`
`sinalpha = 3/5`
`alpha = 36.87°`
Módosítva: 8 éve
0