Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Házfeladat sűrgős lene köszönöm ellőre is...

Főoldal » Középiskola » Matematika
417
Matek számtani sorozatok...Köszönöm előre is
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Így jött ki:
1) a25=130
2) a100=203
3) a11=-15
4) a23=39
5) a25=-84
6) d=7; a10=71
7) a13=127
0