Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek házi

Főoldal » Általános iskola » Matematika
375
Léci segítsetek
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a )
tehát
100m->5mp
100:5=20
tehát 1mp alatt 20m-tesz meg
innentől a másodpercet be kell szorozni 20-al és kijön az eredmény
2mp= 40m
10mp= 200m
45mp=900m
8,5mp= 170m
B)
ennél a feladatnál ugyan az a gondolat menet
75:15= 5

75x5= 375
5x5= 15
600x5= 3000
3km=3000mx5= 15000


szívesen
0