Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítséget kérek

Főoldal » Középiskola » Matematika
325
A haziban
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
koszonom
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
3,

80-nak az `1/4`-e: `80*1/4` = 20

80-nak a `3/4`-e: `80*3/4` = 60

80-nak a `4/4`-e: `80*4/4` = 80

80-nak az `5/4`-e: `80*5/4` = 100

Az első kettő kisebb, a harmadik egyenlő, a negyedik nagyobb, mint 80.
0