Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
451
Ötös feladat
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Ha `100%` a bruttó kamat, akkor `100%-20% (=80%)` a `"12000 forint"`.
`12000/4=3000`, vagyis `20%="3000 forint"` a kamatadó összege.

Hogy tiszta legyen.
`80% =>"12000 FT"`
`100%=12000 xx (10/8)`
`100%=15000`
`20%=3000`
0