Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Melyik a nagyobb?

Főoldal » Középiskola » Matematika
345
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Az egyiknek az értéke:

`2^((((120/5)/4)/3)/2)` = `2^(120/120)` = `2^1` = 2

A másiké:

A gyökjel azatti szám értéke: `3^((3^(27))/(3^(27))` = `3^(3^0)` = 3

Innen meg már el tudod dönteni.
1