Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Megint kéne egy kis segítség

Főoldal » Általános iskola » Matematika
770
Ha valaki tudja, hogy kell megoldani a feladatokat légyszi segítsen! :
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
1
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
5*1+x*0,2=0,45*(x+5)
x=11
tehát 11 liter 20% narancslé kell
a képen minden mást megtalálsz
0

a második:
x*30+(20-x)*50=20*43
30x+1000-50x=860
x=7

0