Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sziasztok tudnátok ebben segíteni?

Főoldal » Általános iskola » Matematika
392
Sziasztok a 2-es és a 4-es feladatban kellene segítség nekem! Képet csatoltam!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
2.Feladat
a.)
`750*0,20=color(red)(150)`

b.)
`750*0,15=color(red)(122,5)`

c.)
`750*0,275=color(red)(206,25)`

d.)
`750*1,45=color(red)(1.087,5)`

e.)
`750*0,2475=color(red)(185,625)`

f.)
`750*4=color(red)(3.000)`



4.Feladat
`25*1,7=color(red)(42,5)`


A feladatokat fehér színnel oldottam meg. Amennyiben megoldásnak jelölöd a választ elérhetővé teszem rendesen is. Előre is köszönöm :)
Módosítva: 3 éve
0