Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki megtudná oldani?

Főoldal » Középiskola » Matematika
403
Sziasztok! Valaki tudna segíteni rajzzal, megoldással? Hogy kezdjek hozzá? Köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Trigonometria szögfüggvény
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
1,

`cos26=h/17`

`h=17*cos26` = `ul("15,28 m")`.

2,

`cos18°=h/25`

`h=25*cos18` = `ul("23,78 m")`.

3,

`sin27°=13/l`

`l=13/(sin27)` = `ul("28,63 m")`.
0