Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kémia 9.osztály

Főoldal » Középiskola » Kémia
338
Segíts légyszi!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Kémia

Válaszok

1
64 g oxigén az `64/32` = 2 mol

Az egyenlet szerint ez reagál `2*2` = 4 mol hidrogénnel, ami `4*2` = 8 g.

Keletkezik 4 mol víz, ami `4*6*10^(23)` = `2.4*10^(24)` db vízmolekula.
0