Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS FIZIKA! 10.OSZTÁLY

Főoldal » Középiskola » Fizika
338
Csatoltam a képet.
Holnapra kéne!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
fizika, 10.osztály, Középiskola, motorostomege
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
`F=(m_ö*v)/t`

`m_ö=(F*t)/v` = `(550N*8s)/(20 m/s)` = 220 kg = `m_("motor")+m_("motoros")`

`m_("motoros")` = `m_ö-m_("motor")` = 220-120 = 100 kg
0