Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Általános iskola » Fizika
370
Mennyi idő alatt áramlik át 250C töltésmennyiség azon a vezetőn, amelyben 5A az áram erőssége?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
Hali!
A válasz: 50 mp lesz
Mivel:
I=5 A
Q=250C
És a "t"-t kell kiszámolni. Ami Q:I, behelyettesítve 250:5=50mp lesz
1